Menu Close

Circuit Tara Banatului si Belgrad

Circuit 4 zile – autocar

Horezu – Targu Jiu – Valea Cernei – Baile Herculane – Cazanele Dunarii – Belgrad (Serbia) – Timisoara – Hunedoara – Prislop

Pret: 989 RON/persoana

Camera single: 1319 RON

Copil sub 12 ani: 725 RON, cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar

DATE DE PLECARE: 28.05.2020, 10.06.2020, 11.07.2020, 08.08.2020, 26.09.2020, 18.10.2020

Detalii program

Ziua 1. Bucuresti – Baile Herculane (420 km)

Ora 05:30 imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.

Ora 06:00 plecare pe traseul Bucuresti – Pitesti – Horezu – Targu Jiu – Baile Herculane. Se viziteaza Manastirea Horezu, cea mai de seama ctitorie a lui Constantin Brancoveanu, atelierul mesterului olar Pietraru, Pestera Muierii, sculptata în calcarele mezozoice de pe marginea sudica a Masivului Parang, prima pestera electrificata din Romania. Ajungem in Targu Jiu unde vom admira operele lui Constantin Brancusi (Coloana Infinitului – panoramic, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor), Manastirea Tismana, cel mai vechi asezamant monahal din Tara Romaneasca, avand un rol primordial în mentinerea credintei ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani, Valea si Muntii Cernei. Cazare in Baile Herculane.

Ziua 2.  Baile Herculane – Portile de Fier – Belgrad – Timisoara  (450 km)

Mic dejun. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Se parcurge Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Cazanele Mici) pe ruta Tekija – Mosna – Dobra – Golubac – Pozarevac. Oprire in Belgrad la Kalemegdan (panorama asupra Belgradului) si apoi tur de oras in capitala Serbiei (3ore). Timp liber la dispozitie. Seara plecam catre tara pe ruta Belgrad – Moravita – Deta. Cazare in Timisoara.

Ziua 3. Timisoara – Deva – Hunedoara (170 km)

Mic dejun. In Timisoara vizitam Mitropolia Banatului, Piata Operei (locul izbucnirii Revolutiei), Muzeul Banatului (exterior). Ne deplasam apoi pe Valea Muresului spre Deva. Aici admiram statuia Lupoaicei (la poalele cetatii Devei) si statuia ecvestra a lui Decebal. Ne continuam drumul spre Hunedoara unde vom vizita Castelul Corvinilor, important monument de arhitectura gotica in Romania. Cazare in zona Hunedoara – Hateg.

Ziua 4. Hunedoara – Defileul Jiului – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti (410 km)

Mic dejun. Pornind catre Bucuresti vom face o oprire la Manastirea Prislop – Mormantul Parintelui Arsenie Boca. Dupa aceasta oprire ne deplasam catre Sarmizegetusa, la ruinele Ulpiei Traiana Sarmizegetusa. Traseul nostru catre Capitala ne va purta prin defileul Jiului, o zona cu peisaje unice, urmand ruta Rm.Valcea – Pitesti. Sosire in Bucuresti in cursul serii pe Calea Grivitei – Muzeul CFR.

SERVICII INCLUSE:

 • Transport cu autocar clasificat;
 • 3 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*;
 • Ghid insotitor.

NU SUNT INCLUSE:

 • Intrarile la obiectivele turistice.

NOTE:

 • Grup minim 35 persoane
 • Acte necesare: carte de identintate sau pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
 • Informarea de plecare si numarul de telefon al ghidului se vor comunica cu 2-3 zile inainte de data plecarii.
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
 • Serviciile oferite ca bonus au titlu gratuit. In cazul in care acestea nu se pot realiza/oferi din motive independente de vointa agentiei (intarzieri pe traseu, conditii meteo, orar de vizitare etc),  nu vor exista rambursari.
 • Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
 • Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera in regim partaj.  In situatia in care agentia nu gaseste partener, nu se va achita diferenta de camera single.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul in anumite conditii obiective;
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.
Scroll Up