Menu Close

Despre noi

Am fondat aceasta agentie cu scopul de a schimba modul in care oamenii se raporteaza la lumea in care traim. Avand in vedere acest lucru, ar fi prea putin sa spunem ca facem rezervari de calatorie. Ce facem si cine suntem inseamna mult mai mult decat atat. Calatoria este despre indeplinirea viselor, crearea de amintiri uimitoare alaturi de cei dragi, depasirea limitelor noastre si, in final, descoperirea, de-a lungul drumului, de lucruri noi despre noi insine sau despre locuri, oameni si intamplari de pretutindeni. Ne-ar placea sa va auzim visul, pentru ca, daca vi l-ati imaginat, noi va putem ajuta sa il realizati.

Indiferent daca dorintele voastre de calatorie sunt simple sau generoase, bugetul mai mare sau mai mic, specialistii nostri in turism sunt cu voi in fiecare pas al drumului creand itinerarii personalizate care sa va permita sa explorati lumea asa cum ati visat mereu sa o faceti, cautand cele mai bune variante printre miile de posibilitati, organizand vacante de la A la Z astfel incat totul sa decurga lin si fara stres. Avem variante si pentru copiii vostri, de la excursii in Romania la tabere in afara tarii, deoarece avem experienta si in lucrul cu grupuri de copii si adolescenti.

Planificarea unei calatorii in zilele noastre poate fi derutanta si consumatoare de timp. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre pentru a evita complicatiile planificarii si punerii in practica a unei calatorii. Pentru asta suntem noi, cu experienta noastra, cu dorinta de a va ajuta sa obtineti ceea ce va doriti si de a va bucura de placerea de a calatori!

MAGNOLIA HOLIDAYS SRL

Agentie de turism intern si international
Bulevardul Carol I nr. 62, sector 2, Bucuresti, Romania
Telefoane:  031 421 0111,   0770 350 821
E-mail: office@magnoliaholidays.ro

 

DOCUMENTE AGENTIE

Scroll Up