Menu Close

Excursie 1 zi – Piatra Craiului si Rezervatia de ursi Zarnesti

TRASEU: BUCURESTI – PLOIESTI – SINAIA – PREDEAL – PLAIUL FOII – ZARNESTI – BUCURESTI

Obiective turistice vizitate:

Plaiul Foii – Un loc minunat la poalele masivului Piatra Craiului, reprezinta principala baza de access catre creasta muntelui. Impatimitii drumetiilor se aduna cu mic cu mare de la primele raze de soare si pornesc spre unul dintre traseele ce ii vor duce pe muchia Craiului. Pentru cei ce nu vor sa se aventureze in inima muntilor, dar simt nevoia de miscare, exista biciclete de inchiriat, o modalitate sanatoasa sa va bucurati de frumusetea naturii. Aerul curat, susurul Barsei si linistea idilica face din Plaiul Foii locul preferat de toata lumea pentru a se izola de mediul citadin.

Rezervatia de ursi Zarnesti – Sanctuarul Libearty a fost creat in memoria ursoaicei Maya si este astazi caminul a peste 100 de ursi, toti fiind salvati de la o viata cruda si abuziva de captivitate. Cei mai multi ursi din rezervatie au fost salvati din cele mai mizerabile si minuscule custi fiind doar motiv de distractie pentru restaurante, hoteluri, fabrici, benzinarii, circuri sau chiar manastiri. Rezervatia de ursi “Libearty” NU este o Gradina Zoologica!

Tarif:

  • de la 65 RON/persoana fara masa de pranz
  • de la 95 RON/persoana cu masa de pranz

Tariful include:

  • transport cu autocarul;
  • insotitor din partea agentiei.

Tariful nu include:

  • intrarile la obiectivele turistice vizitate;
  • taxele de parcare.

Grup minim: 45 persoane

Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.

Pentru reduceri si gratuitati va rugam sa ne contactati.

Scroll Up