Menu Close

Tabara de vara la Marea Adriatica – Coasta Dalmata – Resort Eklata Medena 3* – Croatia

8 zile / 6 nopti

Perioada: 19.07.2019 – 27.07.2019

Program:

Ziua 1 – Ora 19:30 – Intalnire cu reprezentantul agentiei si plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta – Belgrad – Zagreb – Seget Donji (1400 km).

Ziua 2 Sosire in jurul orei 15:00 in Seget Donji. Formalitati de cazare in campus. Timp liber la plaja. Cina.

Seget Donji – Este situat in apropierea plajei cu pietris, intr-un mediu sigur si linistit, cu vegetatie mediteraneana bogata. Nu exista drumuri in statiune, doar cai pietonale.

Croatia-Eklata-Medena-Cazare-1
Croatia-Eklata-Medena-Cazare-3
Croatia-Eklata-Medena-Cazare-2
Croatia-Eklata-Medena-Cazare-5

Resort Eklata Medena 3* – Este format din: restaurant, teren de sport pentru fotbal, volei, baschet si handbal, teren de volei pe nisip si discoteca pentru programe de noapte. Toate acestea sunt destinate grupurilor scolare si sunt complet gratuite. Cladirile de apartamente au parter si etajul 1, ceea ce le face ideale pentru grupurile de copii. Cazarea se face in apartamente 3+1 (camera de zi + dormitor) si 6+1 (camera de zi + 2 dormitoare). Fiecare apartament are baie proprie, TV, telefon, aer conditionat si WiFi. Totodata puteti sa va distrati cu caiace, biciclete, role, tir cu arcul, etc. Exista zone umbrite care sunt ideale pentru activitatile scolare.

Ziua 3 – ziua 7 Mic dejun/Pranz/Cina. Timp liber la plaja . Activitati sportive la terenurile de baschet, fotbal, handbal si volei pe plaja. Animatie si petrecere in timpul zilei si seara. Se pot efectua o serie de excursii optionale, descrise mai jos.

Ziua 8 – Mic dejun. Ora 09:00 – Plecare spre casa pe traseul Seget Donji – Zagreb – Belgrad – Drobeta Tr. Severin – Craiova – Pitesti – Bucuresti (1400 km).

Sosire in Bucuresti ziua urmatoare in jurul orei 05:00 functie de conditiile de trafic, vamale si atmosferice.

Excursii optionale:

Sibenik (Tarif: 15 EUR/persoana – tariful nu include intrarile la obiectivele turistice vizitate) – Este unul dintre putinele orase de pe coasta Dalmatiei care nu a fost infiintat de catre greci sau romani, orasul a fost infintat de catre slavi, undeva pe la inceputul anilor 1000. In anul 1116 orasul a fost cucerit de catre venetieni. Otomanii au incercat sa cuceresca cuceresca Sibenikul incepand cu secolul al XV-lea, dar nu au reusit niciodata. Aici puteti vedea:

 • St. Michael’s Fortress – Cetatea are forma unui dreptunghi neregulat. Exista doua turnuri patrate pe partea estica, in timp ce doua turnuri poligonale stau de-a lungul frontului de nord. De-a lungul istoriei, cetatea a fost distrusa si reconstruita in repetate randuri suferind cela mai mari distrugeri in 1663 si 1752. Investigatiile arheologice din interiorul complexului monumental au gasit numeroase ramasite culturale datand din perioada preistorica pana in Evul Mediu tarziu.
 • Catedrala Sf. Iacob – A fost construita intre anii 1431-1536 cu naos transversal, altar, absida decorata cu o banda de saptezeci de reliefuri in stil renascentist. Catedrala este construita exclusiv cu pietre din insula Korcula, Susak, Brac, Rab si Krk. Baptisteriul catedralei este situat la parterul absidei de sud. Interiorul este bogat decorat iar arcada este decorata cu figura lui Dumnezeu inconjurat de ingeri.
 • Cetatea Sf. Nicolae – Este o cetate situata in orasul Sibenik, unul dintre cele mai vechi orase croate nascute pe tarmurile estice ale Adriaticii, in Dalmatia Centrala. A fost inclusa in lista UNESCO a Patrimoniului Mondial, ca parte a lucrarilor venetiene de aparare intre secolele XV si XV. In prezent turistii nu pot vizita cetatea in interior datorita lucrarilor de consolidare si renovare. Cetatea se poate explora pe exterior.
 • Aquarium-Terrarium – Este o mica gradina zoologica care ofera experienta distractiva si educativa pentru copii. Aici puteti vedea un mic acvariu cu pesti locali si tropicali, crabi, homari, stele de mare, rechini mici si caracatite.

Dalmatia Aquapark (Tarif: 25 EUR/persoana – transportul si taxa de intrare in Aquapark sunt incluse) – Vom petrece 1 zi la Aquapark!

Split (Tarif: 10 EUR/persoana – tariful nu include intrarile la obiectivele turistice vizitate) – Unul dintre orasele emblematice ale Croatiei, un paradis exotic in inima Europei. Pe plan turistic se remarca datorita ruinelor constructiilor realizate de romani si a zonei portuare care atrage anual sute de mii de turisti. Aici puteti vizita:

 • Faleza Riva – Cunoscuta pentru peisajele spectaculoase, este unul dintre cele mai populare locuri din Split atat in randul localnicilor, cat si in randul turistilor.
 • Palatul lui Diocletian – Fermecat de frumusetile acestui loc de pe coasta Dalmata, Diocletian decide sa construiasca in zona un palat ce se voia a fi unul dintre cele mai frumoase si mai mari palate pe care le puteai gasi in imperiu. Cu o vechime de peste 1700 de ani, palatul se remarca astazi datorita elementelor arhitecturale inovatoare pentru vremea in care a fost construit si totodata datorita starii foarte bune in care se afla in prezent.
 • Catedrala St. Duje – Simbolul orasului Split.
 • Statuia lui Grgur Ninski – Locul in care toate dorintele tale pot deveni realitate.

Trogir – Perla ascunsa a Coastei Dalmate (Tarif: 5 EUR/persoana – tariful nu include intrarile la obiectivele turistice vizitate) – Asezata pe propria insula, statiunea se leaga de teritoriul croat si Insula Ciovo prin poduri rabatabile. Orasul formeaza un nod stralucitor de acoperisuri portocalii si cladiri traditionale construite din piatra, printre care se afla si una dintre cele mai remarcabile catedrale ale Croatiei. Istoria orasului incepe cu o mica asezare greaca in secolul III i.Hr. Grecii de pe insula Vis au fondat asezarea Tragurion, care apoi a devenit parte a Imperiului Roman care se extindea prin Dalmatia la vremea respectiva. Trogir a intrat sub dominatia maghiara si croata in urmatoarele cateva secole, inclusiv in timpul domniei regelui croat-maghiar Bela al IV-lea in 1242. In 1420, din nou, ca majoritatea Dalmatiei, a devenit parte a imperiului venetian. Pana la caderea imperiului, in 1797, Trogir a devenit apoi parte a Imperiului Austriac (cu ocupatie scurta de catre francezi in primii ani ai secolului al XIX-lea). Dupa primul razboi mondial, Trogir a facut parte din Regatul sarbilor, croatilor si slovenilor (devenit Iugoslavia), desi a fost ocupat de Italia in timpul celui de-al doilea razboi mondial. In 1991, Trogir facea parte din Croatia atunci cand si-a declarat independenta. Aici puteti vizita:

 • Catedrala Sf Laurentiu
 • Capela lui Beato Orsini
 • Insula Ciovo
 • Poarta marina
 • Biserica Sf. Dominik
 • Castelul Camerlengo
 • Gloriette
 • Zbirka Umjetnina Kairos – Conserva un relief ce il reprezinta pe Kairos, zeul momentului oportun, o copie romana a operei lui Lisip.

Boat trip – 7 ore (Tarif: 35 EUR/persoana – transport si taxa de croaziera cu vaporasul incluse) – Plecare ora 09:30, intoarcere ora 17:00. Turul insulelor Solta si Ciovo cu pranz pe barca (peste albastru la gratar + salata + apa). Inot si scufundari in frumoasele lagune ale Marii Adriatice.

Parcul National Krka (Tarif: 20 EUR/persoana – transport si taxa de acces in parc incluse) – Reprezinta raiul natural creat de cele 7 cascade ale Raului Krka. Scapand din  muntii Dinara, raul Krka a format albia sa calcaroasa, a “sculptat” scari in drum sau de 70 de kilometri catre mare si a construit cu rabdare statutul de parc national. Imparatia scarilor de apa cu lacuri a corespuns in mod perfect modului de viata ascetic a franciscanilor care au revigorat trupul si duhul cu traiul pe minunea naturii raului Krka – insulita din mijlocul lacului. Neschimbatul, in mod paradoxal simultan impaduritul si stancosul rau Krka, este cea mai valoroasa zona ornitologica din Europa si habitatul multor specii endemice de animale si deseori ruta de excursie a turistilor care isi petrec vacanta in Croatia.

Tarif tabara:

 • de la 390 EUR/copil – 6 nopti
 • de la 420 EUR/adult – 6 nopti

Tariful taberei include:

 • transport cu autocarul Bucuresti – Seget Donji – Bucuresti;
 • cazare 6 nopti in apartamente 3+1 sau 6+1 cu grup sanitar propriu;
 • regim de masa: pensiune completa;
 • sport si animatie;
 • discoteca in fiecare seara;
 • asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului.

Tariful nu include:

 • taxa de intrare la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea de sanatate.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un grup minim de 25 persoane.

Grup minim tabara: 48 persoane

Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 48 persoane. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale tarifului ofertei.

 

Scroll Up